Byggföretag i Partille

Jag kan datorer väldigt bra, jag kan teknik väldigt bra och allt som rör sig inom just den kategorin bemästrar jag utan några som helst problem. Men när det kommer till att vara händig, ja då går det i princip utför för min del. Jag är något otroligt dålig som hantverkare och bemästrar knappt tekniken att slå i en simpel spik. Därför kände jag att jag behövde ta och anlita ett byggföretag nära Partille då jag vill renovera om större delen av min lägenhet.

Jag kontaktade PAPUGAS Byggservice AB där vi gemensamt satte oss ned för att diskutera det kommande projektet. Jag berättade om mina tankar och idéer där dem mötte mig med prisalternativ och egna förslag som skulle kunna ge arbetet ett bättre slutresultat. Detta uppskattades enormt då jag inte kan jätte mycket gällande dessa typer av priser. Efter mycket diskuterande så kom vi fram till en plan och satte igång med projektet direkt.

Det har nu gått tre veckor sedan projektet startade och det har nu äntligen gått mot sitt slut, och jag är fullkomligt överlycklig. Mitt kök, vardagsrum och sovrum är helt färdigrenoverade med nya hyllor, väggar och till och med golv. Allt detta för ett pris jag känner mig helnöjd över. Slutresultatet ser verkligen enastående bra ut med vilket verkligen får mig att vilja passa på att rekommendera dem så mycket det bara går.

Behöver ni hjälp från ett byggföretag, kontakta PAPUGAS Byggservice AB.