Gamla hederliga skivor

I och med alla datorer, mobiler och alla olika sådana system som finns idag så är det inte så många som använder sig av skivor. Det är väldigt få som gör det och de flesta har inte ens system för att kunna använda sig av det, även om de skulle vilja. Jag är dock inte en av dem, jag tycker att det är någonting speciellt med att lyssna på musik på skiva istället för på mobil eller dator.

Jag har en skivbutik här i Östersund som jag brukar gå till och som jag har gått till under många år och det är Vinylstallet AB. Är så glad för att de fortfarande har öppet och hoppas verkligen på att de kommer att kunna ha öppet ett bra tag till. För riskerna med alla de moderna systemen och it-lösningarna är att allt det gamla dör ut. Det är inte det att jag inte tycker det moderna är bra, det är bra att systemen förnyas och att vi utvecklar oss men jag tycker inte att allt det gamla, som vanliga hederliga skivor, ska dö ut. Jag tänker i alla fall fortsätta att besöka och köpa skivor från Vinylstallet AB och deras skivbutik här i Östersund så länge de finns kvar. Hoppas verkligen på att det kommer att fortsätta under många år framåt.